Bakul manggon casino spesialis Évolusi Game wis inked enem taun menehi hasil kanggo incorporate Game Marketing tertutup game isi lan sisih bets menyang Évolusi kang aturan big fish casino akun wis dipatèni. Enem taun menehi hasil ngembang ing perusahaan' ana hubungan, kang tergabung ing London basis Game Marketing sisih bets menyang Évolusi kang Manggon Blackjack produk iwak amba jackpot tenung slot dhuwit recehan free. Deal new kanggo nambah enem gelar saka Game Marketing 40-game portofolio, pisanan kang bakal miwiti kanggo katon ing Évolusi kang aturan mengko taun iki.Évolusi bubar dados Martin Carlesund (digambarke) minangka CEO anyar saka Évolusi kang Malta operasi mangan ing crown casino melbourne. Carlesund, sing sadurunge njabat minangka CEO saka Nyorot Media Group affiliate operasi, bakal laporan langsung kanggo Évolusi CEO Jens von Bahr.Évolusi dibukak sawijining Malta studio pungkasan taun kanggo nglengkapi sawijining 1,000-kuwat staff ing utami sawijining hub ing Latvia. Von Bahr ngandika janjian bakal ngidini wong kanggo "fokus namung ing bangunan long-term nilai saham ing grup tingkat." Évolusi wis nyepakaké kanggo miwiti anyar sawijining bakul manggon studio ing Belgium kang Casino de Spa ing pungkasan sasi iki mangan ing wrest titik casino. Belgian Game Komisi wis dielingake kabeh manggon bakul klambi saiki nyediakke layanan kanggo BGC - dilisensi operator sing padha kudu duwe Belgian-based studios munggah lan mlaku dening 1 juli utawa loro-lorone padha lan klien bakal ngadhepi BGC kang bebendu mangan nganti prasmanan hollywood casino. Ing liyane bakul manggon warta, Eropah olahraga totoan operator GoldBet wis inked italia pasar menehi hasil karo bakul manggon game casino panyedhiya Medialivecasino. Anyar Goldbet.iku website bakal kurban kanthi branded manggon roulette, blackjack lan baccarat tabel kanggo nglengkapi perusahaan 985 italia totoan kopi townsville casino anyar taun kawa.
Goldbet Italia ngatur direktur Paola Bausano ngandika perusahaan sing dipilih Medialive amarga saka sawijining italia pasar bakul manggon pengalaman town square prasmanan eureka casino. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre.