s a kasil, Suncity Group Holdings wis dadi siji paling gedhé saham saka ajang promosi, Summit Pinuju Holdings Ltd.irst Steamship punika konglomerat kadhaptar ing Taiwan Simpenan ijol-Ijolan lee brice the beach casino. Ing 2017, saklawasé 1,8 yuta warga Tionghoa kesah kanggo Rusia," ditambahaké Suncity Group Holdings.r Kuo wis ketua lan direktur non-eksekutif saka Summit Pinuju wiwit desember 2017, ing sasi sing Pak Ho didol mati saham ing Puncak Pinuju.salah siji Suncity Group Holdings utawa Summit Pinuju clarified ing pamilike ana filings apa Pak Kuo bakal tetep ing Puncak Pinuju papan. restoran italia cedhak star city casino.