Dina sawise panel saka industri ahli ing Global Game Expo (G2E) ing Las Vegas voiced cedhak unanimous mratelakake panemume, sing gambling online aturan liwati dening individu US serikat wis render moot wae efforts kanggo pass federal online poker bill, Freeman iki pancet valiantly ngomong munggah AGA kang baris katelu sing federal aturan iki mung bab sing ngadeg antarane Amérika konsumen lan anarki restoran italia abang rock casino.

Freeman digunakake G2E alamat intine kanggo unveil sawetara anyar stats duweni H2 Gambling Ibukutha, kang diwenehi 2006 minangka taun KITA online gambling mbuwang muncak ing $5b, kang $1.6 b iki ngginakaken ing online poker. Ngandika saka teka munggah cendhak, AGA efforts kanggo piggyback ing AGA pesen dhateng sasi sabanjuré release saka online poker/pembunuh baya film Runner, Runner uga wis kenek tembok, minangka bioskop wis nolak kanggo mbukak AGA-disponsori iklan (viewable ing ngisor iki) ing tandem karo film.

Saben negara anyar sing [authorizes casino gambling] ngrasa kaya padha duwe kanggo nguripake ngawut-awut dicokot sing sethitik kenceng saka siji sadurunge." Nalika lack saka peraturan nasional uniformity temenan ora luwing seneng sing, Freeman sumpah sing AGA anggota ora bakal "kiwa konco" minangka US online gambling pasar terus kanggo muter metu ing negara-by-negara basis restoran italia niagara falls casino. Nanging, ana panggonan sing nglewati ing baris lan tenan mengaruhi inovasi lan ndadekake kita kurang competitive gulfstream park racing lan casino. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre. Tega miskin Geoff Freeman, bubar diinstal sirah saka Amérika Game Association (AGA). Sing ngandika, Freeman ngakeni sing "lingkungan kanggo njupuk bill rampung ora ana." (On Monday, MGM Resorts' Alan Feldman diterangake ing lack saka federal kemajuan minangka tragedi nanging disaranake panganan wis tanpo pekso "mudhun tahta" peran ing gambling online angger-angger-pakaryan proses.) Mengko, Freeman marang Associated Press sing tanah adhedhasar casino bisnis ana pratinjau carane irksome negara-by-negara online paradigma bisa kanggo AGA anggota gulfstream park casino nomer telpon.
Mungel dicokot kaya tape VHS salesman ing digital video streaming donya, Freeman janji sing AGA bakal terus kanggo lobi federal dprd ing perlu kanggo liwat-arching lingkungan peraturan gulfstream park racing lan casino 901 s federal hwy hallandale pantai fl 33009. Wiwit taun sing padha, kang weruh wacana federal UIGEA aturan, mbuwang totaled mere a $2.6 b ing 2012, kang mung $219m kui dening poker.2012 total gambling nglampahi nomer padha mati $200m saka 2011, kanggo kang H2 tabet Black Friday iki umumé kanggo nyalahke. (Sabanjure wektu, nyoba riff ing 'ayo kang kabeh pindhah menyang lobi' promo, kaya 'ayo kang kabeh pindhah kanggo Congress lan lobi' sung dening muter sim lan kripik tinimbang candy bar lan tas saka brondong.) Undaunted, ing AGA niat kanggo "njaluk ad metu ana" liwat panggonan seko ing situs kaya IMDB.com lan ABCNews.com, uga minangka dhewe mentas digawe situs – lan kita lagi ora nggawe iki munggah – OnlineVillians.com, banner ing kang maos: "Kadang film villains sing nyata..." Lan sok-sok dongeng karakter sing nyata, akeh kaya asosiasi industri sing sesambat wolf (nalika bosen sesi violinists kegores metu sawetara medeni musik latar mburi sadurunge bejat kanggo nedha awan) .. gulfstream park racing lan casino hallandale pantai.