Apocalypse zombi iki averted sawise Hakim ditanggepi TRO carane akeh sing ombenan ing fallsview casino. Liyane jahwéh, iku mung olahraga—sing ora kalebu kewan—kang sampeyan bisa nang ing negara New Jersey carane akeh sing ombenan ing mistik lake casino.
Olahraga totoan ing Monmouth Park ana maneh ing sim carane akeh sing beda colored poker kripik worth. Yen nganti ana, nalika hakim mutusaké kanggo jeksa agung bisa ngetokake addendum nyatakake yen totoan ing "olahraga" iki uga dijamin ing TRO pharmacie geant casino la valentine. Kasenengan iku akeh banget kanggo metokake pharmacie geant casino la foux.