Khusus, US Distrik Judge Richard J advertisement saka roulette kanggo casino.
Borea iki salah siji saka 20 individu daya ing hubungan karo operasi, kang wis hubungan karo Gambino kulawarga angkara lan digunakke Costa Rica-based situs web kalebu 44wager.com advertisement saka kalung saka poker. Greenberg, sing uga sarujuk kanggo mbayar denda unspecified jumlah saka awis, ana 12 anggota 34 individu dijenengi ing dakwaan ngakeni kang kaluputan, ing ngisor iki padha pleas dening (antara liya) Bryan Zuriff, William Barbalat, Kirill Rapoport, Edwin Ting lan Justin Smith advertisement saka paca bir poker ing timah. Lasso-Barraza, a Panamanian nasional, pasuryan deportasi, a $500k nggoleki lan ukara maksimum siji-lan-a-setengah taun ing pakunjaran nalika dheweke dihukum Jan sale casino roulette.

Wolulas saka 20 wastani wis dadi adoh pled guilty, kalebu Richard Uva, sing dihukum ing oktober 46 sasi ing pakunjaran lan dhawuh kanggo mbayar denda $250k casino paling apik cedhak sioux falls.