CEO saka PointsBet, Johnny Aitken, sumerep ing nilai saka liga, nyatakake kanggo ESPN bilih piyambakipun sumerep baseball minangka sing paling disputable olahraga nalika nerangake kanggo totoan inovasi casino jas de bouffan aix en provence. Pemain bisa wager ing yen giliran bakal serangan metu utawa kenek ngarep mbukak molly bloom kang poker.
Bebarengan karo promosi account ing ballpark, ing radio lan streaming show, PointsBet uga bakal integrasi ing tim Distrik Detroit app ngendi dheweke saiki. Ing Michigan baseball tim wis mung announced multi-taun menehi hasil karo sportsbook panyedhiya PointsBet molly bloom kang poker putri ' - wiki.
Ing februari, account mlebu sing menehi hasil karo National Basketball Association (NBA), disetel kanggo ngawula minangka resmi olahraga totoan operator kanggo liga molly bloom kang poker punika crita bener. Ing 2019, PointsBet layanan sing ditawakake ing US, aturan totoan ing individu ing-lawa sak Major League Baseball game molly.