888 Holdings wis kacarita taun-taun wutah revenue saka 56%, kanggo $272.5 m, kanggo waktu pisanan saka 2021 roulette de timbre poste kanada. Wutah ing diatur pasar nyumbang kanggo 76% saka sawijining revenue, minangka operator kasil tugasaken ing-house olahraga totoan platform.888 kacarita liyane pemain tengen sawijining platform minangka page-wektu depositors (FTDs) tindak munggah dening 27% lan ana 18% nambah ing mbiayai pemain aktif roulette de tabel de ping pong. B2C revenue wis padha tambah saka 57% kanggo $262.8 m minangka casino ageng dening 68%, olahraga dening 53% lan poker 10% prisma casino free ora simpenan kode. Operator B2B divisi ageng dening 20% kanggo $9.7 m, karo bingo lan operasi US spearheading iki munggah prisma casino ora simpenan awis kode. Itai Pazner, 888 CEO, ngandika: "Ing semangat kuwat ing 2020 wis terus menyang waktu pisanan saka 2021, karo anyar kabeh-wektu-dhuwur kanggo FTDs lan bathi, sanajan taun-taun tren padha sebagéyan inflated dening gangguan kanggo acara olah rogo ing pungkasan taun sadurunge periode, lan tambah sing dikarepake kanggo hiburan digital sak iki wektu tengen kita pasar utama."We are utamané pleased karo kinerja kuwat anyar kita tertutup 888sport platform, kang wis pelayanan mayoritas saka bets nalika ngramut kuwat tingkat layanan customer lan highly efektif manajemen resiko lan dagang."Pazner ditambahaké sing 888 ngarep-arep kanggo nggedhekake ing AS lan muter metu olahraga totoan ing negara sing beda-beda, uga minangka ngetokake sawijining nganyari poker platform ing luwih serikat ing collaboration karo Caesars Hiburan. prisma casino kode ora simpenan.