Ing Malayalam Game Authority (MGA) wis diterbitake sawijining paling anyar laporan kinerja kanggo setengah pisanan 2017, ngumumke sing industri game nyumbang meh 12% saka total revenue ekonomi apa sing apik texas holdem tangan.

Ing laporan MGA sing dicethakaké ana ing industri game ditambahaké €556m kanggo Malayalam ekonomi, rising taun-taun saka 11.8% tokoh kacarita sak periode sing padha ing taun 2016, karo industri game kang katelu paling produktif sektor ing pulo kang ekonomi farah galfond poker sawise peteng. Minangka industri, game sektor langsung kui ing keluwihan saka 6,400 full time proyek ing mburi juni 2017, ngasilaken game pajak bathi saka €29m sak setengah pisanan 2017, utawa 5.5% saka total revenue tax ditampa dening Malayalam Pemerintah sak iki wektu beya casino ing inglese traduzione. Nomer perusahaan game dilisensi ing Malta ageng dening 6% ing taun-taun sak setengah pisanan 2017 kanggo 282 perusahaan, nalika kunjungan menyang tanah basis game kasino lan game parlours tambah dening 13.8% ing taun-taun.2017 wis sibuk wektu kanggo MGA, kang wis dirombak sawijining framework peraturan sing wis ana karo yahoo saka streamlining lan proofing mangsa kabeh saka sawijining macem-macem game sektor beya casino traduzione ing francese. Ing MGA uga wis ngenalaken lisènsi lan regime peraturan kanggo skill game lan wis dadi salah siji saka pisanan yuridiksi ing Eropah kanggo nimbang legalisation digital duit ing sawijining kasino beya soldi alla roulette online. Ing statement gawan laporan, Joseph Cuschieri, Ketua Eksekutif saka Malta Game Panguwasa ngandika: "Kita operasi terus kanggo berkembang ajeg slot machine nyimpen mesa az. Kita saya ngupaya kanggo kita nambah efficiency peraturan lan kesahihan, ngapikake selaras sistem lan damel kiat pamuter mekanisme pangayoman, ngarahake ing ngluwihi ditetepake standar peraturan saka laku lan mertahanake Malta global kepemimpinan lan ngadeg minangka a-kelas donya pengatur." slot machine nyimpen tempe az.