Padha bakal sinau bab game lan prilaku pemain lan pembuangan supaya casino perusahaan bisa èfèktif target millennials minangka pelanggan. Paling wektu, ing penyelidikan ngasilaken diverifikasi saka ngalangi warga pantes lisènsi, nanging penyidik sok-sok golek kedadosan ing individu kang kepungkur sing bakal nyegah wong utawa dheweke saka njupuk lisensi. Asil saka kuwi penyelidikan muter metu saben sasi ing saben Nevada Game Kontrol Papan lan Nevada Game Komisi patemon roulette puntare su 35 numeri. "Saben uwong sing kepengin kanggo ngerti apa millennials arep — lan siji bab kita kudu ing kampus college: persil lan persil saka millennials." roulette alur pergola leroy merlin.
Paling pelamar marang anggota dewan sawise kasil sing paling exhaustive proses padha wis tau wis liwat kantor kasino wengi jim lan pam. Sinau saka masalah gambling, contone, area kanggo kang malah adiluhung Harvard Medical School devotes sumber daya owahan. Iku ora sing dawa ago sing kasino padha dianggep mung diwasa dolanan lan gambling sing ana hiburan pangalihan utawa hobi kantor kasino wengi pungkasan.