ainland China mung panggonan kanggo duwe umumé quarantine-free travel gelembung karo Macau, di kupeng ana watesan lelungan minangka laku nangkal marang Covid-19 kantor kasino wengi jim lan pam. Provinsi Guangdong wis paling gedhé-siji sumber saka Macau kang mlebu dharatan turis Cina ing sasi anyar, miturut data resmi.resh kasus Covid-19 infèksi ing Macau kang tetanggan provinsi Guangdong wis kacarita wiwit pungkasan Mei kantor kasino wengi pungkasan. Nanggepi kahanan sing, pamaréntah Macau wis tambah ing juni nomer dharatan komunitas ngendi residents bakal tundhuk 14-dina quarantine ing rawuh ing Macau. kantor kasino wengi script.