GAN performing "ing baris karo pangarepan pasar", miturut kanggo paling anyar perusahaan dagang nganyari sing uga prediksi ngrekam bathi lan wutah ing 2019.

Ing game online supplier dijamin sawetara topik kanggo setengah-taun pungkasan 30 juni, kang kena pengaruh sawijining dagang ing loro cara positif lan negatif kantor kasino wengi kevin poker. Acara utama nggowo pengaruh dagang klebu mbubuti saka Profesional lan Amatir Olahraga Protection Undhang, New Jersey lan Pennsylvania online gambling urip, italia gambling ad ban, Internet Jaban rangkah Casino lan simulasi gambling jack daniels miel geant casino. Looking ahead kanggo 2019, GAN claims internet olahraga totoan urip, sawijining dodolan saiki pipo lan ana dikontrak klien bakal "propel" perusahaan "ngrekam bathi, wutah revenue, lan EBITDA."Internet olahraga totoan ing US bisa digawe dening mbubuti saka PASPA wis katon GAN nyedhiyani layanan operator Pantun Daya Betfair liwat FanDuel wiwit 1 September, karo sawijining page 17 dina saka operasi "ngluwihi pangarepan dhisikan" jack daniels black jack cola uk. Liyane potensial wutah mangsa bakal ana dening GAN kang klien Samudra Resort Casino, karo New Jersey Divisi saka Game Pelaksanaane sarujuk sing casino mobile app ing 4 September.

Pennsylvania uga bakal kurban GAN padha kesempatan wutah, karo revenue saka sawijining klien Parx Casino disetel kanggo bisa dikenali ing H1 2019. Siji masalah potensial madhep GAN lan sawijining italia klien negara kang gambling ban iklan, kang wis disetel kanggo teka menyang efek ing 1 januari 2019 jack daniels black jack cola ngendi kanggo tuku. Nanging, ing ngisor iki rembugan saka Eilers & Krejcik Game, GAN pracaya "gambling internet operator didhukung dening wujud toko operasi ora samesthine kanggo bakal materially dampak dening ban."Liyane positip kanggo GAN obah maju kalebu tanggal operasional marketing Jaban rangkah Internet Casino ing Eropah ing 12 September, kanggo berkembang internet gambling ing wilayah kanggo Chickasaw Bangsa. Simulasi game uga bakal kurban wutah revenue kanggo GAN ing mangsa, minangka perusahaan klien, Mississippi Band saka Choctaw India, anticipates bukak simulasi game ing Q4 2018. roulette game inggris.