nalysts DS Kim lan Sean Zhuang ditambahake: "Ing sisih negatif, jumlah bahti ing ngisor iki apa kita lan tuku-sisih investor wis samesthine (HKD0.60, warata taun-taun)." roulette game alkohol aturan.