Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre gambling ing mgm nasional pelabuhan. "Bwin.partai saiki wis takon GVC kanggo njlentrehake, karo bab kanggo sawijining proposal, ing paling ing syarat-syarat kang GVC wis disiapake kanggo nggawe penawaran formal kanggo ndarbeni kabeh ditanggepi lan kanggo bakal ditanggepi enggo bareng ing bwin.katelu," ngandika bwin stakers casino ora bonus simpenan.
Sadurungé iki minggu, a sumber sing cedhak kanggo GVC ngandika iku bakal nambah sawijining awis-lan-bareng kurban kanggo Bwin yen UK-kadhaptar operator 888 Holdings ngundakake dhewe saingan bid nanging GVC bisa uga mung lumaku adoh yen 888 ora mundhakaken nawarake, nanging isih tetep favorit totoan casino ora bonus simpenan. GVC ngaku wis mantun papat "tancep nilai," kalebu konfirmasi iku bisa aman financing lan entuk sawijining prajanji biaya tabungan, apa klompok digabungake bakal kadhaptar ing London Stock Exchange lan apa utawa ora GVC bisa diwenehi persetujuan saka gambling aturan ing New Jersey stakers casino ora bonus simpenan kode. GVC, ing statement ing agustus 24, ngandika sing iku iki nggawe kemajuan ing wuwus menyang formal bid kanggo bwin.katelu, sanadyan iku dikonfirmasi iku bakal ora mundhakaken sawijining ngajokaken 124 dinar saben bareng nawarake, senadyan laporan media sing bakal munggah sawijining proposal kanggo 130 dinar stakers casino bonus ohne einzahlung.