Online operator BetVictor sing kanggo debut ing-house manggon casino mengko taun iki full ngiringake poker njaluk dhuwit. Digawe ing kemitraan karo panyedhiya Medialivecasino, anyar studio bakal pindhah urip sak waktu papat 2013 ing BetVictor kang Gibraltar kantor full ngiringake poker howard lederer. Anyar studio, kang bakal kebak selaras karo BetVictor iklan, bakal fitur telung HD roulette tabel, telung HD tabel blackjack lan siji Biru Layar HD roulette meja, karo HD baccarat kanggo ditambahake ing awal 2014 full ngiringake poker ios download.
Anyar aturan bakal gumunggung multi-game tampilan, saéngga pelanggan kanggo muter lan nonton nganti papat game manggon bebarengan paling ngarep lempung poker kripik. Medialivecasino sales & direktur marketing Angelo de Gobbi ngandika: "BetVictor mbantu kita kanggo ramalan mangsa ing game manggon industri paling hud kanggo 888 poker.
"Ing mratelakake panemume ndhuwur operator bakal mbukak ing-house manggon kasino kanggo mbedakake sing kurban lan nambah pemain' kasetyan." paling inang kanggo site gambling.