Kita asil ing waktu katelu saka 2015 padha nyengsemaken, utamané diwenehi tantangan dikarepake sokongan ing Macau, karo kita sifat Macau EBITDA ngembangaken liwat 10 persen sequentially," Lawrence Ho Yau paru-Paru, Melco Makutha kang co-ketua lan eksekutif, ngandika ing statement gawan asil.elco Makutha punika joint venture antarane Hong Kong-kadhaptar Melco Pembangunan Internasional Ltd, tumuju dening Pak Ho, lan Australia operator casino Makutha Resorts Ltd.elco Makutha kang asil operasi padha "wiyar ing baris karo pangarepan," analysts Matius Ryan lan Michael Aspinall saka JP Morgan Securities Australia Ltd ngandika ing cathetan on Friday. "Kurangé populasi ing revenue net iki utamané gara-gara ngisor rolling chip bathi lan-massa pasar game tabel bathi ing Macau, sebagian nutup kerugian dening revenue net kui dening Kutha Impen Manila," tenan ngandika ing pakaryan babagan penyimpanan file.asdaq-kadhaptar Melco Makutha dikembangaké lan makaryakke casino resort ing Macau, china lan Filipina. #8220;Kita isih duwe prayoga pembangunan pipo... Aku manawa kita bisa kanggo dalan munggah cepet amarga akeh gagasan kalebu sing kita ngirim mayoritas saka game kita kolega saka operasi saiki kanggo Studio Kutha supaya dalan munggah wektu bakal mesti ngurangi ing referensi menyang situs liyane," Pak Chan ngandika.bab 2,000 saka Studio Kutha kang 5,500 full-time karyawan teka saka operasi ana, kalebu 300 saka Manila, tenan manajemen ngandika texas holdem flush ing meja.
Amandemen ngajokaken kalebu ganti Studio Kutha project tanggal opening kondisi saka 400 kanggo 250 tabel, consequential pangaturan kanggo financial prajanjian, lan rescheduling wiwitan saka financial prajanjian testing," tenan ditambahake.elco Makutha dicethakaké ana ing April pakaryan babagan penyimpanan file sing bisa teknis tiba menyang gawan ing Studio Kutha project silihan yen biso kanggo mbukak kanggo umum déning oktober 2016 "karo minimal 400 tabel game kasedhiya kanggo operasi".oody Investor Service Inc ngandika minggu iki wis diubah kanggo "negatif" saka "stabil" outlook saka Studio Kutha Finance Ltd amarga luwih murah tinimbang samesthine meja persediaan saka pamaréntah Macau kanggo Studio Kutha.n ana kang telpon konferensi, Melco Makutha reiterated sing US$50 yuta saka annualised tabungan iku dikenali waktu pungkasan bakal umumé bakal temen maujud ing waktu papat amarga shift ing expenses operasi texas holdem flush pamisah pot. Perusahaan dibukak sawijining US$3.2 milyar massa-fokus Macau casino resort Studio Kutha ing tanggal 27 oktober, sawise periode reporting.elco Makutha kacarita diatur property pangentukan sadurunge kapentingan, pajak, panyusutan lan amortisation (EBITDA) saka US$237.3 yuta kanggo periode, mudhun 22 persen saka taun sadurungé. Iku isih 15.8 persen dandan saka ing waktu liya texas holdem flush dasi mbobol. Kita tak 145 [tabel] ing massa wilayah lan kita tak 45 tabel ing premium massa area, kang kita teken klub wilayah," Pak Chan ngandika ing telpon konferensi karo analysts on Thursday.elco Makutha kang COO ngandika Studio Kutha kang non-game fasilitas wis dileksanakake wiwit bukaan bisa black jack nambani atritis. BS Pasar Asia Ltd ngandika Melco Makutha kang Filipina bisnis dikirim EBITDA "ahead saka kesepakatan" saka babagan US$20 yuta.