Macau kang Pengadilan Polisi wis dipenjara 34 anggota saka silihan-sharking klompok nargetake gamblers.
Pengadilan Polisi wis tambah sawijining kegiatan karo regards kanggo Macau casino industri ing sasi anyar, ngarahake sawetara seger operasi menyang suppressing laundering dhuwit texas holdem flush dasi mbobol. Ing agêng-oktober, 12 wong-wong padha dipenjara ing anggepan saka nyediakake dhuwit illicit exchange layanan, karo loro saka wong-wong mau nahan bisa black jack nambani atritis. Nanging, Macau panguwasa wis diuripake sing fokus menyang silihan sharking liyane bubar bisa blackjack ngurangi belly lemak.

Media lokal sing dilapurake luwih saka HKD60m ($7.7 m) disilihaké metu kanggo ing paling 80 korban dening klompok sing iki diobong dening polisi. Sing dipenjara, kepala grup ana Macau penduduk, nalika anggota liyane padha saka Hong Kong, nanging mayoritas teka saka China Dharatan bisa black jack nambani ulcers.

Klompok wis pracaya wis aktif wiwit taun 2016, karo HKD1.7m ing awis ketemu sak serangan ing sangang Macau apartemen..