Panjenenganipun ngandika, "Iki wis dadi salah dening Phil.

Sawise gagal saka 4-3-10, Camby dicenthang lan Kuzmin nang 3,000 bisa blackjack ngurangi belly lemak. Sing kabeh iku njupuk kanggo Hellmuth kanggo ilang iku. A akèh saka nesu amarga sing bisa black jack nambani ulcers. Minangka patrap karep, lan amarga aku bab policeman lan petugas kang mateni kobongan: aku arep tuku sampeyan menyang 2019 $10,000 @WSOP Acara Utama." Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre dispenser banyu karo duwit receh slot.

Iku kang dadi salah piyambakipun nemu adoh karo kuwi kaya iki banyu klub atlantic city casino. Yen aku lungguh karo raja-dhuwur flush tarik aku ngerti sing Phil ora terus yen aku nelpon. Hellmuth dianugerahi nom de guerre awal ing karir kanggo kang kerep outbursts lan emosi tantrums lan wis ora kuciwa pembuangan wiwit banyu mili liwat slot.
Sing babar blas mengaruhi tumindak iki lan babar blas nyengsarakke mungsuh kang usaha." Deeb ora mung siji—Jared Hamby ngandika, "Ing lantai ana lan nindakake apa-apa banyu klub casino atlantic city. Mung sawetara dina kepungkur, poker kang winningest pamuter, Phil Hellmuth mbuktekaken apa kang dikenal kanggo donya minangka Poker Brat sing paling cedhak hard rock casino near me.