IGT Sumber: Bab IGT Internasional Game Teknologi (NYSE: IGT) punika pimpinan global ing casino game hiburan lan terus kanggo ndandani industri dening translating casino pamuter pengalaman sosial, seluler lan lingkungan interaktif kanggo diatur pasar ing saindhenging donya carane njaluk lengkap njupuk casino heist. Kanggo informasi sing luwih Dhuwur 5 Game (H5G), pindhah menyang www.high5games.com carane kanggo pratelan dhuwit saka neverland casino. IGT kang anyar disualekno saka DoubleDown Interaktif menehi awake casino gaya hiburan kanggo luwih saka 5 yuta pemain saben wulan carane kanggo pratelan neverland casino.

By nggabungke IGT kang riset pasar menyang pamuter pilihan karo kita studios' expertise ing bangunan game paling ing industri bebarengan karo kita antrian saka pihak katelu gawe, kita terus kanggo berkembang sawetara saka sing paling sought-sawise game casino." IGT kang persetujuan karo Dhuwur 5 Game ngidini Perusahaan kanggo terus karo sing sesambetan long-ngadeg kanggo ngirim macem slot hiburan kanggo pemain, tengen kabeh platform kalebu tanah basis, sosial, online lan seluler. Uga, IGT kang line-up bubar dilisensi game tema sing uga bukti megahits.
(LAS VEGAS – Oct carane kanggo pratelan poker winnings ing pajak. "Kita nambah visibilitas menyang mangsa pembangunan game tren lan ngembangaken kita ngalami kasusahan menehi liyane pengaruh kanggo kita studio, kita pelanggan lan kita investors meilleur casino en ligne kanada. Kanggo informasi luwih lengkap ing IGT ing G2E 2012 bukaken igt.com/G2E, visit kita ing Facebook, facebook.com/IGT, utawa tindakake kita ing Twitter, twitter.com/IGTnews meilleur casino en ligne blackjack. ### Kontak: Shanna Sabet IGT Public Relations 702-669-7537 [email protected] Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre. "Liwat nggayuh multiyear lan sehat lan kuat noto karo Dhuwur 5 Game, kita nyedhiyani madegé sehat, karo kajaba saka dhukungan saka pirang-pirang pihak katelu gawe kanggo nggawe kapasitas saka macem-macem sumber," ngandika Patti Hart, pangareping pejabat eksekutif ing IGT meilleur casino en ligne pasar manuk.