27 februari 2017, London – Playtech BGT Olahraga (PBS), ing supplier anjog saka Timer Layanan Totoan Terminal (SSBTs), wis disetel kanggo miwiti sawijining inovatif BetTracker produk hypno hippo mesin slot online.
"We appreciate sing sawetara toko pelanggan seneng anonymity lan ora arep online akun hipnosis kanggo gambling near me. Kanggo informasi luwih lengkap babagan Playtech BGT Olahraga bukaken www.best-gaming.com Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre hipnosis kanggo gambling gold coast. Kanggo informasi luwih lengkap ing penet iki mangga utawa kanggo ngatur interview karo Yohanes Pettit kontak Meter ing Udhara ing 0203 586 8272 utawa [email protected] Bab Playtech BGT Olahraga: Playtech BGT Olahraga iki digawé ing taun 2016, ing ngisor iki disualekno saka Game Paling Teknologi lan integrasi saka liyane Playtech bisnis menyang siji divisi olahraga casino komentar gagner de l'argent.
Sing poto-layanan totoan terminal nyedhiyani otomatis wagering pengalaman kanggo pelanggan ing macem-macem negara ing saindhenging donya casino komentar gagner au mesin sous. Customer iku banjur bisa kanggo bali menyang sembarang operator toko paling cedhak kanggo nampa sing winnings ing awis, gadhah supaya sing nang kulo utawa pamilih kanggo awis-metu. "PBS terus kanggo drive inovasi ing toko papan, lan kita katon nerusake kanggo ningali BetTracker ndandani totoan pengalaman kanggo pelanggan ing kabeh kopi munggah lan mudhun negara." BetTracker, kang kasedhiya ing Apple lan Android, ndadekke penak saka online akun manajemen kanggo pemain tanpa akun online, saéngga pelanggan kanggo mindhai tiket kanggo bespoke app lan ngawasi kemajuan sawijining, ngendi padha kelakon dadi. Terminal ngirim macem-macem lengkap saka broadcast, data, lan model reregan sing cukup fleksibel kanggo ngidini PBS kang akeh operator partners kanggo nggabungake reregan dhewe feed lan hukuman laku manajemen menyang sistem. Inovatif telpon app ngidini pelanggan kanggo nransfer olahraga bets kanggo piranti seluler sing sawise manggonke mau ing-toko casino komentar gagner a la roulette.