eading Macau junket bisnis Suncity Group wis dikonfirmasi kanggo GGRAsia sing senior managers sing duwe pituwas cut minangka account alamat financial impact saka novel coronavirus darurat ing sawijining VIP gambling bisnis.ut Pak Kwok disorot sing soyo tambah operasional tantangan sing Macau junket sektor wis ngadhepi, minangka nomer pengunjung kanggo VIP ing game kamar wis nemen suda di kupeng aktif virus alert casino komentar gagner de l'argent.
Dheweke uga disorot kamungkinan saka njongko mudhun ing nomer saka VIP game kamar diantara ageng search junket operator, nalika ukuran cilik VIP operator game ing kutha bisa nutup bisnis. casino komentar gagner au mesin sous.