ne saka Suntrust tombol backers, Hong Kong-kadhaptar Suncity Group Holdings Ltd, kontrol dening Macau casino junket boss Alvin Chau Cheok Wa, saiki ngemu 51 persen saka Suntrust nanging wis planning kanggo munggah sawijining saham kanggo mung liwat 74 persen.r Chau ngandika ing klompok 2019 laporan taunan diajukake ing tanggal 11 juni taun iki, bilih piyambakipun badhe "soon" ngawasi lemah-bejat upacara kanggo casino rencana. gambling online legal ing new york.