Vietnam wis finalizing aturan sing bakal aturan wagering ing bal-balan internasional cocog uga minangka jaran lan asu racing karo konsep dhawuh saiki dijadwal kanggo bakal ngenalaken kanggo pamaréntah dening 15 agustus. Miturut laporan saka VietNamNet warta warta, ana weruh Wakil Perdana Menteri Vuong Dinh Hue takon Ministry of Finance kanggo incorporate rekomendasi sadurunge digawe dening Komite Standing saka negara kang Majelis Nasional menyang aturan anyar dening sabanjuré minggu kang deadline petit casino 38 rue jenny lepreux 33000 bordeaux. Miturut peraturan iki, totoan operator bakal dibutuhake kanggo aplikasi kanggo limang taun lisensi kanggo kurban wagering ing balapan lan non-domestik bal-balan game lan ora bakal dileksanakake kanggo pasar layanan sing nggunakake gambar utawa asil saka acara kuwi petit casino 32 rue michel njaga 69100 villeurbanne. Wewenang kanggo bakal diwenehake mung kanggo perusahaan sing nduweni ing bangsa Hukum Investasi lan Hukum Penawaran karo perusahaan dibutuhake kanggo duwe ing paling limang taun saka pengalaman ing supaya kanggo "disebaraké gambling karcis" liwat telephone lan "cara liya saka telekomunikasi" nalika awis metu ing mesin slot. Menapa malih, totoan kopi bakal kapekso kanggo bakal dumunung ing paling 1,640 kaki saka sekolah utawa umum parks ing kang anak congregate karo sing jam operasi kanggo bakal nyetel dening pemerintah nalika nelpon utawa mriksa ing poker. Kajaba iku, peraturan konsep negara sing "ana ora ana peraturan kanggo Internet tiket distribusi" karo basa tambahan nyaranke sing pooling likuiditas karo operator dumunung ing bangsa-bangsa liya iku ora ing kertu.
Akhire, Hue takon sing ngajokaken aturan cetha netepake responsibilities saka Ministry Of Budaya, Lan Olahraga Tourism, utamané ing wilayah saka bal-balan internasional gambling manajemen, nalika rekomendasi sing ora informasi anyar ing disaranake plans sing bakal ngidini Vietnam kasino ngakeni pemain lokal nalika awis metu poker. VietNamNet uga kacarita sing Crowne Internasional Klub ing kutha Da Nang wis takon pemerintah kanggo ijin kanggo nggedhekake sawijining portofolio tabel game hard rock ac casino sarwa dumadi. Ajang kabuka ing 2010 karo mung wolung tabel lan tak menyang alangan pungkasan taun sawise aturan katutup sing properti wis meneng-menengan ditambahi iki nomer 15. Property saiki kepengin kanggo bisa kanggo kurban nganti 100 tabel game, kang ngumumaké bakal weruh negara entuk manfaat kanggo tune $136 yuta taun ing kajaba bathi tax, nalika pejabat nyatakake yen ajang kang nyuwun bakal mung bisa dianggep sawise konsep dhawuh ing gambling wis dirampungaké..