Kajaba iku, Casino 36 bakal mbayar £18,648 kanggo nutupi UKGC kang biaya diselidiki hollywood casino ora simpenan kode promo.

Ing UKGC kang satelit ketemu sing Casino 36 diijini 33 pelanggan kanggo gamble "jumlah pinunjul saka dhuwit" tanpa ajang performing ora nyukupi customer Meningkat Amarga Rajin (EDD), Sumber saka Dana lan Sumber Kasugihan kir emas serangan casino jean nevada. Gagal, kang dumadi antarane November 2017 lan oktober 2018, uga klebu ing ajang kang gagal kanggo ngenali lan sesambungan karo pelanggan nuduhake pratandha saka masalah gambling prilaku emas serangan casino jean nv. Bebarengan karo staff ing posisi tombol, ing PML duwe bakal njupuk mesthi refresher ing telung sasi sabanjuré, plus taunan ndhuwur-ups sesampunipun emas serangan casino ing tunica mississippi. UKGC exec direktur Richard Watson ngandika iku ana "mung ora ditrima" sing "dhuwit dicolong bisa duwe mili dikosongi" liwat Casino 36 amarga manajemen failings bear ireng casino hiburan jadwal.
Manajemen uga ngandika ana wis ' d "owahan learnings" saka kasus iki lan iku setya kanggo mundhakaken sawijining standar luwih, utamané ing hubungan kanggo aman gambling.£300k utang wis bejat mudhun minangka nderek: a £152,259 pembayaran ing lieu saka paukuman financial lan divestment saka £147,741 iku diklumpukake liwat aktivitas ing pitakonan. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre. Casino 36 ana uga kenek anyar karo syarat lisènsi, kalebu ngramut EDD ing ndhuwur 250 pelanggan (ndhuwur 125 dening gulung, lan ndhuwur 125 dening mundhut) bear ireng casino craft show.

tanah adhedhasar casino £300k mlarat sawise kang dijupuk kanggo woodshed dening bangsa gambling pengatur bear ireng casino konser 2021.