"Kita wis menang Gubuk," Hamlin marang reporters. NASCAR Juara bakal pindhah menyang salah siji saka papat pembalap sing rampung paling dhuwur ing minggu kang Renault EcoBoost 400 ing Gubuk-Miami Speedway bear ireng casino hiburan tanggalan.

Pembalap papat sing isih urip ing goleki kanggo NASCAR juara iki Sunday, lan miturut oddsmakers, ana kang ora milih favorit antarane isih contenders bear ireng casino duluth minnesota. "Sampeyan lagi arep duwe kanggo menang bab iki, ana pitakonan." Oddsmakers setuju, nggawe papat playoff slamet co-favorit kanggo menang lomba outright uga mortgage nolak amarga saka gambling. Harvick, nanging, iku downplaying teges sing bédané mortal kombat 11 carane kanggo mbukak kunci 3rd nggedhekake slot.

Sing ana kita menang-utawa-go-ngarep lomba mortal kombat x gambling guide. Nanging telu, papat, lima – aku lima kang isih achievable.