19, Pinnacle "bakal kanthi otomatis mblokir akses kanggo situs kita saka kabeh alamat IP asli saka ing Amerika Serikat." Duwe akun bakal dibutuhake kanggo nyedhiyani salinan saka salah siji sing passport utawa pembalap kang lisènsi uga salinan sarana bill ing jeneng apa ngerti bab poker online.

Parlay totoan paling apik taun iki cara bali ing taun 1994, nalika menang totaled $25.5 m, nomer sing wis wiwit katon kanggo $17.6 m ing 2011 apa ngerti bab poker. Ing 2011, ing $140m terus dituduhake 1.32% saka $10.7 b total revenue kue sing bentuke bunder apa ngerti bab blackjack.

Pucuk taun kanggo menang bal-balan iki (maneh) 2006 karo $91.1 m. Ing persentasi ditahan saka Nevada kang sportsbooks wis diarahke munggah lan mudhun liwat taun, saka kurang saka 0.74% ing taun 1987 kanggo 7.89% ing taun 2006. Universitas Nevada Las Vegas' Center kanggo Game Riset wis dirilis a ringkesan saka totoan kegiatan ing negara kang sportsbooks gendakan bali menyang 1984, digambar saka negara Game Kontrol Papan revenue game laporan apa ngerti bab gambling online.
Luwih $317.2 m teka saka baseball, $417m saka parlays lan $143.7 m saka 'liyane' bets. Sing tilas rampung ing taun 2011, nalika menang katon kanggo $19.6 m. Jumlah total wagered dening punters liwat periode sing padha wis wungu saka $894m kanggo $2.87 b. Pinnacle publicly ditarik metu saka pasar US sakcepete sawise wacana saka Kabeh Gambling Internet Pelaksanaane Tumindak ing taun 2006, nanging Pinnacle saiki "nandur modal ing teknologi kanggo njamin sing logins menyang sistem kita ora dumadi saka undesirable yuridiksi." Minangka Nov. Antarane taun 1984 lan 2011, nomer toko olahraga totoan cedhak lunga saka 51 kanggo 183.