British lunak pamuka FSB wis announced ing tondo asto saka platform sumber menehi hasil sing wis katon iku nyedhiyani Malta-dilisensi casino online ing FreakyVegas.com karo pilihan saka liwat 500 slot video lan game tabel saka sawetara saka industri kang anjog gawe carane akeh gambling banget akeh.
London-kantor pusaté FSB digunakake resmi ana release penet kanggo wara-wara sing bisnis-kanggo-bisnis persetujuan nggantosi page sawijining casino-mung muter-metu lan amarga kanggo menehi Inggris-madhep layanan saka FreakyVegas.com 'nyata cut-liwat ing pasar competitive' carane akeh saka casino heist. "Iku gedhe wewengkon kita casino solusi lan keluwesan sing kuwi diadegaké account kaya FreakyVegas.com nduweni kapercayan kanggo mlebu munggah kanggo FSB ing kuwi penting pasar," maca statement saka Richard Thorp, Pembangunan Bisnis Direktur kanggo FSB. Pangembang nyatakake yen iku uga nawakake industri fleksibel, efisien lan keukur sportsbetting platform sing lagi kang digunakake dening operator ing patang bawana carane akeh gambling mundhut aku bisa pratelan. Kasedhiya liwat kebak-ngatur layanan utawa minangka perusahaan solusi, inovasi iki menapa malih ijin klien kanggo kurban dhewe bespoke bisnis nalika nampilaken pelangkap platform game sing bisa tugasaken minangka ngadeg-piyambak solusi poker pemain sing luwih sugih. Kanggo iku bagean, Lucas Godwin saka FreakyVegas.com ngandharaken bilih piyambakipun 'bungah' kanggo ngetik British iGaming pasar lan 'looking nerusake kanggo nggenepi' layanan FSB poker pemain paling sugeh ing donya.

"Iku penting kanggo bisa kanggo dipercaya supplier lunak kayata FSB lan aku banget duwe pengarep-arep sing menehi hasil bakal bebarengan ono gunane ing sasi lan taun teka," maca statement saka Godwin. pemain poker paling misuwur.