Wiwit wektu iku, totoan situs wis ditangani wagers cacahe NT$340m (m), rata-rata watara NT$2.25 m saben dina poker pemain sing luwih sugih.
Ing negara loro duwe frosty sesambetan nanging wiwit 2013 wis sok-sok kolaborasi kanggo dismantle salib-wewatesan operasi online sing nyenggol loro perserikatan bangsa-bangsa' anti-gambling sensibilities poker pemain paling sugeh ing donya. Panguwasa Taiwan wis bejat munggah ilegal online gambling ring sing catered kanggo search gamblers uga punters ing Cina dharatan. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre pemain poker paling misuwur. Ing CIB driji wong dikenali mung minangka Tseng minangka pemikiran konco operasi, kang kabaripun dipunginaaken liwat rolas wong sing makarya ing telung nggeser watara jam ni ora kuni casino piala.