Santai Game wis announced janjian saka Daniel Eskola minangka sawijining anyar Chief Executive Officer. Eskola nggabung Santai saka Kindred Group, ngendi dheweke saiki ngemu posisi Produk Pangareping Pejabat umur watesan kanggo gambling kanada. Kang bakal njupuk posisi kang minangka kepala perusahaan ing 1 April, nggawa 13 taun saka B2B lan B2C pengalaman tengen casino, olahraga totoan, poker lan bingo umur kanggo ngetik casino ing alabama. Eskola bakal ngganti perusahaan Co-Pangadeg lan CEO saiki, Patrik Österåker, sing salajengipun bakal dadi Ketua Dewan requirement umur kanggo ngetik casino. Ing sambutan Eskola kanggo perusahaan, Österåker nyatakake: "aku remen sing Daniel wis sarujuk kanggo dadi CEO kita lan kita katon nerusake kanggo harnessing produk kang, komersial, lan operasional expertise kanggo njupuk perusahaan kanggo tingkat anyar tangan paling apik ing poker.

Daniel enggo bareng perusahaan kita angka lan sesanti lan aku tartamtu kang bakal banget pas ing tim."Kanggo aku lan perusahaan janjian saka CEO anyar nggantosi alam lan sambutan transisi sawise wolung taun ing setir. Sak iki wektu sing, Santai wis dibangun sing ngalangi madegé sing saiki mateng kanggo èksponènsial njongko, lan aku 'm bungah kanggo ninggalake iki tanggung jawab ing tangan kita penting Eksekutif tim Manajemen karo Daniel minangka kapten."Wong, aku looking nerusake kanggo peran anyar kang bakal ngidini kula ingatase hak bebas kanggo luwih ngiyataken daya saing kita liwat strategis internal lan eksternal gagasan."Daniel Eskola ditambahake: "aku wis mèlu Santai Game rapet wiwit wiwitan pambentukané. Aku luar biasa bungah kanggo bakal gabung fantastic tim lan ing kang bagéan saka macem lelampahan ing taun mbesuk."Aku banget manteb ing ati sing kita bisa pengaruh sing-anjog pasar tech platform tengen casino, poker lan bingo ing supaya kanggo entuk manfaat perusahaan lan kabeh sawijining partners.".