Proposal rawuh ing wektu nalika Pennsylvania wis aktif seeking cara kanggo nggedhekake ing negara game industri kanggo saingan karo tetanggan serikat requirement umur kanggo ngetik casino. Sing group nuding anyar Quinnipiac jajak pendapat sing ketemu sing 62 persen saka kedhaftar pamilih ing Pennsylvania gantos angger-angger lan legalization saka gambling online ing negara sing tangan paling apik ing poker. Ing Scavello kang bill, a nglanggar page bakal ringkesan pelanggaran lan bakal nindakake nggoleki nganti $300 lan nganti 90 dina ing kunjara. "Aku pracaya yen sampeyan mencet wong ing dompet sing, kita bisa miwiti kanggo kokain mudhun ing lawbreakers," Scavello ngandika tangan paling apik kanggo muter poker.
Sing kang rencana saka Negara Wakil Mario Scavello, kang pracaya sing online gambling ancaman kanggo kulawargané lan anak paling apik ing tangan poker. Bebarengan karo uneg-uneg liwat ease saka akses kanggo gambling online camping, Scavello uga ndhukung sing game Internet bisa siphon dhuwit adoh saka Pennsylvania kang sukses tanah basis kasino, duweni potensi nggowo beyo negara revenue lan proyek casino nam h i an. Dheweke uga ngaku sing gambling online bisa digunakake kanggo pidana tujuan, kayata laundering dhuwit casino jeneng dhaftar ing laos. Gambling Online wis durung wis sijine menyang anggaran negara, nanging legislatif wis sinau iku kanggo wawasan mangsa casino jeneng ing basa sing beda-beda.