IP baccarat revenue game reged (GGR) pasar sudhut ing Macau ambruk dening 35.8 persen taun ing taun ing waktu papat lan 39.9 persen kanggo full-taun 2015, miturut data resmi diterbitake ana.bokong-pasar gambling, kalebu muter saka mesin slot, nolak dening 14.5 persen taun-taun ing telung sasi desember 31, lan 25,9 persen kanggo taun lengkap, ngandika search casino pengatur, Game Pengawasan lan Sesambungan Biro.bokong pasar revenue ana 46.0 persen saka kabeh revenue ing waktu papat 2015, dibandhingake kanggo 39.1 persen ing waktu papat 2014. Kanggo taun lengkap, pasar massa revenue ana MOP103.02 milyar, dibandhingake kanggo MOP138.99 milyar kanggo taun lengkap 2014. catetan ing awal januari saka perantara Sanford C casino namur poker stream manggon. Bernstein Ltd ing Hong Kong – tembungé resmi industri ngasilake – kira-kira-massa pasar gambling nyumbang luwih saka setengah saka Macau kang desember GGR choctaw casino slot mesin pemenang. Nanging perantara ngandika pitungan sawijining klebu pangaturan sing sought kanggo "mbenerake distorsi disebabake dening-related udud reclassification saka premium massa [gambling] lan kanggo liyane reporting nggeser dening tartamtu operator".ccording data dirilis selasa, GGR saka mesin slot iki kira-kira MOP2.95 milyar ing waktu papat 2015, mudhun 5,8 persen ing MOP3.13 milyar tally ing sadurungé taun wektu.utawa full-taun 2015, slot revenue ana kira-kira MOP11.75 milyar, 18.6 persen mudhun ing 2014 kanthi jumlah ongko saka MOP14.44 milyar.ells Fargo Securities LLC ngandika ing cathetan on Friday perantara samesthine Macau kang januari GGR kanggo nolak "ing agêng-cah anom" saka persen biji taun-taun choctaw casino siloam springs.

Iku nyatet sing Cina faktor macroeconomic sing bisa pengaruhe game Macau bathi sak 2016 klebu indikasi sing "China kang ijol-ijolan manca pengatur kepengin kanggo watesan yuan outflows," nalika "anyar silihan non-performing dianakaké dening bank-bank Cina luwih saka tikel ing 2015". choctaw casino spa dina pass.