Ing 671-kamar resor, kang olahraga desain padha, wangun lan werna saka Wynn Las Vegas lan Encore Las Vegas hotel menara, wis nuduhake sawijining kontrovèrsi wiwit sadurunge lemah iki bejat ing project ing mangsa panas saka 2016 casino paling payouts. Loro Senat lan Déwan pungkasan minggu sacara mutlak disetujoni Bill Senat 69, kang klebu rekomendasi saka khusus tugas pasukan kanggo nambah taun lax negara kasil saka keamanan plans casino karo slot mbukak near me. Ing pungkasan Mei, perusahaan sarujuk kanggo wong-wong ing syarat-syarat, nanging ditambahaké iku pracaya iku bakal menang lan mréntahaké, nanging ora arep kanggo luwih wektu tundha bukaan.
Joan Esneault, eksekutif direktur dodolan hotel lan katering kanggo Encore wiwit januari 2017, ngandika marketing presentations babagan sifat kang digawe ing saindhenging donya lan perusahaan uga nampi travel profesional lan tiyang ingkang golek warta kanggo familiarization tours saka properti lan Boston casino paling sambutan bonus. Sing godhongé amba multimillion-dollar iklan kampanye karo cetak, siaran, media sosial, lan ruangan nampilake wis dijadwal kanggo miwiti ana.
Jam-dawa presentation mbatesi carane properti bakal posisi dhewe minangka global atraksi sing uga bakal narik kawigaten wong kanggo Boston kang sajarah panggonan, sumber daya budaya lan olahraga tim casino karo rintangan paling apik. Perusahaan wis dibangun sesambetan karo Boston Bruins, Celtics, Abang Sox, lan New England Patriot kanggo ngamanake kothak kursi kanggo VIPs lan kanggo pasar resor kanggo pembuangan olahraga bener biru casino 100 giliran free.