Bart Tichelman isih aktif ing poker dina iki, malah cashing ing World Series of Poker acara ing sawetara minggu kepungkur bener biru casino $50 ora bonus simpenan. Tichelman wis dipuntudhuh saka nyuntikaké Hayes karo heroin ing yacht, banjur ninggalake wong mati saka asil overdosis. Lapuran ngomong sing polisi mimpin dheweke kanggo pracaya sing sugih klien ana kekarepan kanggo mbayar dheweke $1,000 kanggo jinis iku mgm casino ing detroit michigan mbukak. Alix Tichelman sadurunge disambung karo Dean Riopelle, mantan pacangan sing tilar donya mung rong sasi sadurunge Hayes. "Yen bukti nuduhake yen rajapati bisa buktiaken ngluwihi mangu cukup, banjur kita bakal mesthi ngira-ngira yen sing presented," ngandika jaksa Rafael Vazquez iku mgm casino detroit mbukak. Dheweke tau tanggal Warren Ullom, lan Atlanta singer sing didakwo saka sukarela manslaughter saka wong wadon, sing tilar donya sawise dosis nyebabake saka heroin. "Dheweke sumurup undhang-undhang iki mbebayani kanggo manungsa lan dheweke tumindhak sengaja lan ing sadar disregard kanggo urip manungsa." Tichelman iku putri saka Bart Tichelman, CEO saka SynapSense, a Folsom basis tenan sing saged Internet pusat data ing saindhenging donya iku mgm casino detroit mbukak dina iki.