Senadyan Contagious Game kang 35% ing taun ing taun kurangé populasi ing revenue, Global Maxfin Ibukutha analyst Manish Grigo pracaya sing perusahaan wis mung miwiti. Contagious Game dikirim revenue saka $209,398 ing sawijining fiskal Q1 pungkasan juni 30, dibandhingake $323,847 ing periode pungkasan taun, gara-gara ngisor bathi saka pihak katelu pembangunan kontrak pemain poker paling misuwur. Perusahaan kui lan diatur EBITDA mundhut saka $546,722 saka $30,163 gain ing 2014 Q1 ni ora kuni casino piala. Pangentukan diatur uga ambruk saka mundhut saka $5,278 pungkasan taun kanggo mundhut saka $1m ing Q1 2015 ni ora kuni crypt casino rip kamar.
Perusahaan nyatet sing nyuda ing diatur EBITDA utamané amarga kanggo umum lan administrasi lan peraturan selaras biaya perusahaan ora kena nganti completion saka sawijining takeover mbalikke saka Contagious Olahraga Ltd.lan Telos Hiburan Inc.ing September 19, 2014. Nanging, Grigo ngandika sing nalika perusahaan ora kejawab loro saka ndhuwur lan ngisor baris pangarepan, kang pracaya Contagious wis mung miwiti lan gabungan lan disualekno bisa ndandani iku ing cendhak supaya, lagi nyimak sing disualekno ngajokaken Sportech PLC bisa dadi ageng katalis. "Kita pitados bilih transaksi iki, iku kudu lunga liwat, bakal transformational kanggo CG minangka entitas peserta bakal dadi paling gedhé murni muter olahraga fokus perusahaan game ing TSX [Toronto Stock Exchange] karo pengaruh kanggo game mobile," ditambahaké Grigo. Perusahaan ngandika sawijining wuwus karo Sportech sing aktif nalika lagi nyimak sing ana kepastian sing penawaran formal bakal digawe. Pungkasan sasi, Contagious Game wis digawe awis-lan-bareng kurban kanggo Sportech, kang kamungkinan kanggo dadi luwih saka terakhir kang rega nuduhake ing agustus 13 62.63 p. Contagious uga terus kanggo kemajuan karo sawijining €5m awis-lan-bareng bid kanggo ndarbeni jerman olahraga lan lomba totoan lunak pangembang Digitote, kang menehi sawijining Xturf B2B platform kanggo perusahaan kaya Pemenang (bwin Spanyol) lan Betcenter (Belgium), ing kajaba iku kanggo dhewe Gibraltar-dilisensi Digibet, kang ana ing antarane 20 panampa saka federal jerman olahraga totoan lisensi ing September 2014 ni ora kuni casino vip. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre ni ora kuni gampang casino menang.