Sala ngandika perusahaan digabungake bakal nglampahi $332 yuta ing riset lan pangembangan, adoh luwih saka sembarang liyane game produsèn peralatan slot mesin gambling near me. Digabungake perusahaan bakal branded minangka IGT, lan perusahaan nyekeli bakal dijenengi Internasional Game Teknologi PLC. Sadurungé sasi iki, GTECH ngandika iku rampung $5 milyar ing dhuwur-ngasilaken financing needed kanggo ngrampungake sawijining buyout mesin slot video download app. Amerika utara Lotre bakal duwe tanggung jawab global kanggo pembangunan produk, marketing lan dodolan kabeh perusahaan kang lotre peralatan mesin slot video kanggo seneng-seneng. Nevada game aturan on Thursday disetujoni peralatan sektor manufaktur paling gedhé-tau setunggal mesin slot video ora download. Caesars bakal terus kanggo ngatur situs, kang bakal tetep bagéan saka perusahaan Total Ganjaran pamuter program kasetyan. Ing Amérika Lor perusahaan Game markas bakal duwe global tanggung jawab kanggo pangembangan prodhuk, manufaktur, marketing lan dodolan kabeh perusahaan game kurban casino online schleswig holstein roulette.
"Mbeta ing IGT jeneng perusahaan iki prajanjian kanggo kekuatan saka IGT account lan sawijining relevansi ing mentas kawangun organisasi minangka kita bisa bebarengan kanggo nggawe donya kang anjog mburi-kanggo-mburi perusahaan game," Hart ngandika. Perusahaan bakal duwe desain studio ing Reno lan Las Vegas lan nemokake sawijining strategis dodolan hub ing Nevada casino online dina sing padha mundur total.
IGT kang slot mesin lan pembangunan game bakal integrasi menyang Amerika Utara Game, kang uga bakal kalebu interaktif lan olahraga wagering produk lan teyeng, perusahaan game sosial bisnis casino online schleswig holstein lizenz.