Mantan lintang-Lintang Group (TSG) CEO Rafi Ashkenazi wis gabungan BlueRibbon Lunak minangka strategis advisor blackhawk 3 slot kulit pancake holster review. Ashkenazi peran bakal kalebu ngewangi B2B platform marketing panyedhiya ngiyataken sawijining ngarsane online ing industri gambling, minangka marketing lan gamification platform tengen diatur pasar donya-sudhut luwih apik mati ed slot mesin. Janjian nerangake rong sasi sawise ninggalake peran minangka TSG CEO, mlaku mudhun sawise operator disualekno dening Flutter tindak liwat ing Mei rintangan luwih apik spanyol 21 utawa blackjack. Nanging, Ashkenazi tetep direktur non-eksekutif perusahaan digabungake luwih apik mati ed slot app. Ngandika bab peran anyar, Ashkenazi ngandika: "Gadhah diamati nilai saka BlueRibbon platform lan doyo tarik sing perusahaan wis digawe ing kuwi jumlah wektu cendhak karo anjog undakan siji operator, aku remen kanggo gabung wong-wong mau ing akeh BlueRibbon foothold ing strategis pasar."Biru Pita co-pangadeg lan CEO Amir Askarov, ditambahake: "Rafi kang saliyane kanggo kita advisory tim, mendukung BlueRibbon kang kapabilitas kuat lan kekuatan ing nambahi pamuter kasetyan lan account diferensiasi minangka tim munggah karo salah siji saka pikiran paling apik ing donya game carane kanggo nutup kontak akun casino. Rafi mesthi wulu ing kita tutup, lan kita katon nerusake kanggo iki anyar lan macem bab bebarengan"..