Bernanke ngakoni sing ana akèh saka bisnis conducted ing preparation kanggo dina amba, nanging minangka adoh minangka game dhewe, "GDP sak sing telung jam bakal selehake menyang nul." Sawetara ngirit concur, ngakoni yen nalika wong-wong bisa nonton akèh larang iklan, ora tuku apa-apa carane kanggo nutup gambling online akun. Mung pemikiran bab kabeh sing pembuangan sing mbayar $200 kanggo nonton Super Bowl ing layar amba ing Cowboys Stadion kang akèh parkir — Yen es isih mudhun saka gendheng saka stadion ing Sunday, apa sing arep kelakon nalika US Air Force ora sawijining tradisional njerit kurang fly-by?Mung sayin'... Tanggung jawab kanggo karyawan?Wong lanang, sing Steelers penggemar utawa ora?Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre carane kanggo nutup grosvenor akun casino. Mesti wae, ing pitakonan bisa digawe sing pizza delivery perusahaan lan kaya nggawe metu kaya dalanan sak game rh red hawk casino san francisco ca. Minangka adoh minangka sing menang game, statistikawan bakal pitutur marang kowe jobless nomer titik kanggo Packer kamenangan.
Akeh wis digawe saka nyonggo nang takon carane dawa iku bakal njupuk Aretha Franklin-wannabe Christina Aguilera kanggo sing national anthem lan carane dawa dheweke bakal terus cathetan pungkasan ing 'wani' rh redhawk casino san francisco ca. Desember pengangguran tokoh padha 6.6% ing Green Bay dibandhingake kanggo Pittsburgh kang 7.5%.