Anyar miturut omongane uwong sing keterlibatan saka loro Filipina bank-bank ing $83 yuta cyber heist saka New York Federal Reserve wis shined malah padhang cahya ing troubling jeksa agung bisa ngetokake, lan sampeyan bisa nang sing peraturan penyelundupan donya bakal obah ing kanggo casino industri kanggo dipikir nyedhaki.. Karo ora pilihan nanging kanggo tundhuk karo FinCEN, SARs diajukake dening bank-bank wungu saka 288,343 ing taun 2003 kanggo 972,037 ing 2013, 70 persen tambah ing mung 10 taun. Wedi madhep wujud financial penalti kanggo gampang curiga customer kang request, bank-bank sing cepet nutup akun sawise pakaryan babagan penyimpanan file SARs.

"Informasi sing kasino lan institusi financial nyedhiyani digunakake kanggo ngadepi teroris organisasi, rogue bangsa-bangsa, WMD proliferators, manca grand korupsi, lan saya serius ancaman cyber," Calvery ngandika ing 2014 sampeyan bisa ngganti casino heist pendekatan. Dhuwit laundering punika serius bisnis. "Nglanggar BSA (Bank Pump Tumindak) bisa kasil ing FinCEN imposing sipil hukuman marang casino dhewe." Lan imposing hukuman padha, minangka Calvery tim levied financial dendo ing papat perusahaan gambling taun pungkasan piyambak. Nanging, sing ora dikarepke kurangé populasi ing SARs mèlu ing 2014, lan karo iku teka munggah ing curiga kegiatan laporan kang diajukake dening casino, sekuritase, lan industri insurance. Keuangan $8 yuta paukuman ing Caesars Palace Las Vegas kanggo apa FinCEN ketemu dadi willful nglanggar BSA lan gagal kanggo bakal kanggo SAR protokol sampeyan bisa ngganti delivery slot asda.

"Iku apa kowé ora ngerti sing wangsulan: bab ingkang medeni." Minangka bank-bank nolak kanggo nyedhiyani layanan kanggo seng di tuduh launderers, wong-wong sing tenan nyoba kanggo nggampangake dhuwit gerakan ilegal uga bisa digambar liyane lan liyane menyang casino kandhang sampeyan bisa ngganti asda klik lan ngumpulake slot. Sayange kanggo wong-wong ing casino industri, kriminal wis dawa relished attractiveness saka lantai kandhang minangka kang sampurna instrument kanggo ngresiki reged dhuwit menyang purportedly sah dana sampeyan bisa ngganti asda delivery slot. Apa ora iku ateges kabeh?Ing Wall Street Journal laporan minggu iki judul, "Rusak Count: US Teror Aturan Drive Dhuwit Lemah," pitakonan iku digawe sing saiki FinCEN aturan bisa bener dadi hampering pemerintah kemampuan kanggo ngawasi curiga kegiatan lan nyegat potensial terrorism.