acau kang langsung tax ing gambling ing 35 persen saka reged – plus liyane kontribusi – nggawa efektif tingkat tax ing casino wagering ing kutha nganti 39 persen apa ce nang ing craps. Kutha kang panguwasa uga ngisi premi ing tabel game lan game mesin digunakake dening operator casino. carane kanggo pick tengen slot.