anagement ing Genting Malaysia Bhd – operator Resorts Donya Genting (RWG) casino resort ing Malaysia – wis diwenehi panuntun dhumateng kanggo investor sing 20th Century Fox Donya Malaysia tema park ngrancang kanggo ajang bakal mbukak ing pungkasan 2017 carane kanggo pick tengen nomer ing roulette. Manajemen reiterated sawijining panuntun dhumateng sing anyar fasilitas [ing property], kang kalebu toko lan komponen tambahan game kapasitas ing Genting Integrasi Tourism Rencana (GITP), kudu miwiti opening saya dening taun-mburi, nalika Fox Donya [sic] tema park bakal dibukak dening mburi-2017," ngandika cathetan on Friday saka analyst Lim T Yang Affin Hwang Bank Investasi Bhd carane kanggo pick tengen slot mesin ing casino. Cathetan iki mbagekke dening Daiwa Pasar Group Inc carane kanggo pick tengen slot mesin kanggo menang. Kita nyana setengah kapindho 2016 [ing Resorts Donya Genting] kanggo dadi luwih apik dipunlaksanaaken amarga seasonally luwih game volume lan bukaan saka Langit Plaza," ngandika Samuel Yin Shao Yang, lan analyst ing Maybank IB Riset, ing wigati on Friday.wigati on Friday saka Affin Hwang gegayutan Genting Bhd marang nganyari ing casino project saka grup ing Las Vegas, Nevada, ing Amerika Serikat wildwood casino pincang creek colorado. Iku ngandika yen bukaan saka Genting kang Resorts Donya Las Vegas – kanggo bakal dibangun ing 87-hektar (35.2-hectare) Las Vegas Strip situs sapisan diperuntukkan kanggo Boyd Game Corp kang Echelon project bakal saiki bakal sijine maneh ing separo kapindho saka 2019 wilds saka wall street slot. pitik project nyuwil lemah ing Mei 2015, 2018 miwiti kasebut.ffin Hwang nyatakake ing sawijining paling anyar wigati ing rencana: "Manajemen saiki nuntun sing bisa mobilisation mung bakal miwiti ing awal 2017, tinimbang waktu papat 2016 wildz casino kode bonus ohne einzahlung. Manajemen saiki planning kanggo casino resort kanggo mbukak ing separo kapindho 2019, tinimbang waktu pisanan 2019." carane kowe ngerti yen mesin slot arep kanggo mbayar mati.