Ayo kang bakal jujur, iki ora sing amba saka surprise tulalip resort casino blumbang jam. Senajan, Sportsbooks isih kudu rintangan ing apa minggu Phillips iki arep kanggo njaluk kapak tulalip resort casino tarif kamar. Paling wektu, tim ngempet saka diperlokaké ing sirah pelatih agêng-mangsa, nanging ing kasus saka Cowboys, sawise sixth terus mundhut lan enourmous ngalahake mudhun dikirim dening Green Bay Packer, Michael Lombardi saka NFL Jaringan nyuwil kabar sing Wade Phillips iki ditampilake ing lawang.
Kanggo Dallas Cowboys, iku wiwitan paling awon wiwit taun 1989. Lan kanggo Cowboys pembuangan, iku ora bisa dadi samsaya awon, tim iku ngguyu stalk, Jerry Jones wis ilang kontrol saka tim kang, Tony Romo wis babras, lan Superbowl sing bakal njupuk panggonan ing Cowboys stadion bakal tanpa Amérika kang tim tulalip resort casino poker kamar. Kanggo digarap liyane saka kita, iku bliss, ing bab mung luwih saka apik Cowboys tim punika saestu ala Cowboys tim carane njaluk luwih slot ing nganti klub. Dallas Cowboys warata metu mandheg muter kanggo Wade Phillips, lan sing pungkasan loro game wis pancen atrocious carane njaluk luwih slot ing fs19. Cara iki tim wis muter iku bakal ora surprise kula yen padha ora tekan 4 menang mangsa iki. Tilas rusak saiki ing 6 game carane njaluk luwih slot ing ambegan saka alam bébas.
Nalika bakal mungkasi?Sing bakal dadi pelatih interim, Jason Garrett?Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre epiphone casino rusak hollowbody - rusak zaitun drab.