n Friday, Macau pemerintah SAR punika tondo asto persetujuan karo pamaréntah-diduweni entitas Macao Cahya Rapid Transit Corp Ltd kanggo 10-taun kalonggaran epiphone casino rusak zaitun drab.
Perusahaan bakal tanggung jawab kanggo operasi lan pangopènan LRT sistem epiphone casino rusak zaitun drab review. MTR Railway Operasi (Macau) Co Ltd – kebak-diduweni perusahaan Hong Kong kang MTR Corp – uga melu ing operasi lan pangopènan layanan pitulungan kanggo kutha kang LRT Taipa kanggo Malaysia bagean.acau kang Chief Executive-milih Ho Iat Seng wis janji kanggo penet lokal ing tanggal 25 agustus sing sak term, kang pamaréntah bakal usaha kanggo mbangun babagan sing nyambung LRT Taipa baris kanggo Barra stasiun ing Macau semenanjung, lan liyane kapisah link antarane Taipa baris menyang sisih lor semenanjung Macau grosvenor casino ora bonus simpenan kode.
Pak Ho bakal miwiti 5-taun term saka 20 desember, 2019. grosvenor casino ora bonus simpenan.