Laporan diterbitake dening polandia legal association Graj Legalnie wis nyariosaken sing senadyan anyar amandemen kanggo negara kang tumindak gambling, luwih saka 60% saka polandia gambling pasar isih dikuwasani dening unlicensed bookmakers.

Legislatory owah-owahan ngenalaken ing desember 2016 tegese bookmakers sing operate ing Polandia mbayar 12% tax ing turnover, salah siji saka paling dhuwur ing Eropah, lan wis dijaluk akeh operator internasional, kalebu William Hill, kanggo ninggalake pasar grosvenor casino ora simpenan kode. Luwih saka taun saka owah-owahan iki, laporan prakiraan sing tax wis wungu liwat PLN 396m kanggo polandia ekonomi grosvenor casino ora bonus simpenan kode. Nanging, Graj Legalnie wis nyariosaken bilih yen hukum anyar padha kanthi tindakaken, keuangan negara bakal duweni potensi nambah jumlah iki kanggo PLN 594m cara paling apik kanggo menang ing slot. Ing wektu sing padha minangka owah-owahan peraturan, ing Ndhaftar Domain kanggo Ilegal Aturan saka Gambling iki digawe, blacklisting liwat 1,200 gambling website domain kanggo tanggal lan watesan akses kanggo situs iki kanggo polandia pemain cara paling apik kanggo menang ing roulette meja.

Senajan adoh kiro-kiro ing sawijining orane katrangan, dhaftar pepak lan ora dianyari ing rutin. Supaya njupuk blacklisted, unlicensed operator kerep owah-owahan sing jeneng domain, saéngga wong-wong mau kanggo terus kanggo operate unfettered.

Isih dilisensi sektor, STS wis paling gedhe pasar bareng karo 48%, nalika ceko basis operator Fortuna lan asal polandia operator Tototlotek sing sabanjuré pemain paling gedhe karo 31% lan 10% mungguh. Senadyan nomer dhuwur saka watesan, polandia legal bookmaking sektor wis flourishing, ngirimke turnover saka PLN 3.3 milyar ing 2017, meh kaping pindho ing PLN 1.7 bn turnover kacarita ing 2016.Łukasz Borkowski, anggota saka Graj Legalnie Association wis disebut marang pamaréntah polandia apa liyane, ngandika: "Ing mratelakake panemume kita watesan saka operator ilegal' gegandhengan situs lan pembayaran kudu luwih efektif cara paling apik kanggo menang ing slot ing casino.

Polandia Ministry of Finance ngirim nganyari Ndhaftar Domain kanggo Ilegal Aturan saka Gambling luwih seneng lan luwih irit."Iku bakal mimpin kanggo fairer kompetisi ing polandia bookmaking pasar lan nyuda 'pasar werna abu-abu' ing polandia totoan industri.".