acau Sekretaris kanggo Ekonomi lan Finance Francis Tam Pak Yuen (digambarke) ngandika pamaréntah wis ora nyetel deadline kanggo matesi nggunakake China UnionPay gesek kertu piranti nang kasino poker turnamen ing borgata atlantic city. Aku ora duwe tanggal nyata carane akeh kripik ing poker. We reiterate kita sing ngawasi kabeh sing wis apa karo UnionPay utawa liyane padha kasus sing dumadi kene ing Macau," Pak Tam marang reporters dina iki carane akeh kripik kowe njaluk ing texas holdem. Iku kita tanggung jawab kanggo nemokake solusi lan nambah kasil lan angger-angger," ngandika dipetik dening Macau media.acau panguwasa lan UnionPay sing kabaripun gawe mudhun ing nggunakake bogus transaksi ing Macau kanggo circumvent dharatan China kang nyenyet dhuwit kontrol.r Tam ngandika ora nyukupi ngukur bakal dijupuk yen perlu carane akeh casino buruh nggawe. Nanging nuding metu sing nggunakake piranti hotspot iku ora ilegal yen ora sah dening UnionPay.nionPay dodolan ing Macau ing 2013 totaled US$22,5 milyar, meh setengah saka Macau kang bathi game, miturut Reuters.acau media ngandika panguwasa wis nyapu kasino kanggo ilegal UnionPay mesin carane instal poker partai. Wong loro padha dipenjara wingi karo loro access UnionPay seluler gesek kertu piranti, Cina-basa Macao Daily News kacarita carane ngerti texas holdem poker. Pasangan uga wis karo wong-wong mau HK$690,000 (US$89,000) ing awis lan HK$500,000 worth saka game kripik. carane ngerti poker kisaran.