24-taun-lawas Paul Hofer menang Sethitik Siji Amba kanggo Nyelehake acara Terus tradhisi paling apik saka bakat enom pemain jerman, 24-taun-lawas Leipzig mahasiswa part wektu pamuter Paul Hofer bested lapangan 4,554 pemain liyane kanggo menang $1,111 tuku-in Sethitik Siji Amba kanggo Nyelehake acara ing World Series of Poker ana wengi.
Iku kang pisanan World Series riko, durung kang wis racked nganti telung cashes sadurunge iki $645,969 menang – kang paling gedhe durung, lan bareng ing singa kang saka $4.09 yuta hadiah blumbang smeg 4 slot toaster reviews. Lan menang marang enom jerman kang kawitan WSOP gelang. Hofer ulig final meja sing klebu loro gelang duwe ing Brett Shaffer (9) lan John Maca (4), lan wektu telung-nyerahke tumindak iki ngrambah padha wis 80 persen saka kripik ing muter ing tumpukan smeg 4 slot roti putih.

Nalika Texas pro Senovio Ramirez iki di cekel metu ing katelu kanggo $287,620, Hofer dianakaké massive chip mimpin nalika piyambakipun ngadhepi Mario Lopez Argentina ing kepala munggah, kang cepet finalised, ningali Lopes mati karo runner up hadiah dhuwit saka $399,455 smeg 4 slot toaster review. Liyane final tabel cashes klebu:John Maca USA $212,559Carlos Chang Taiwan $158,404Dustin Lee USA $119,049Rainer Kempe Jerman $90,189Jason Caulk USA $68,912Brett Shaffer USA $53,088 Casino Online News Duweni Infopowa wong karo rencana kene ing Casinomeister. Bryan Bailey wis mlaku Casinomeister wiwit sawijining bukak ing juni 1998 best online poker situs kesengsem free. Sampun mirsani industri tuwuh saka sawijining primeval tataran kanggo apa iku saiki best online poker situs. Ing Meister wis dirawuhi saklawasé 100 konferensi ing 20 taun kepungkur lan wis salah siji wis speaker utawa panel moderator kanggo ing paling 60 acara.
Sampun tansah wis pengacara saka keadilan lan alesan lan dikenal kanggo kaya jerman bir, Scotch apik, lan [email protected] best online poker situs forum.