Asian operator casino, Salaka Warisan Group Limited, wis announced sing wis nampa sawetara $5.25 yuta minangka ganti rugi sawise sarujuk menehi hasil disambung kanggo ing penutupan kasus anyar saka sawijining game operasi nang lor Vietnam Phoenix International Klub apa cara paling apik kanggo menang ing craps. Casino penutupan kasus: Sydney-kadhaptar tenan digunakake resmi dening pakaryan babagan penyimpanan file (pdf) kanggo rinci sing wis tanggung jawab kanggo casino nang properti cedhak Hanoi nanging iki dipeksa kanggo rana operasi iki sadurungé ing sasi amarga gagal ing bagean saka sawijining partner lokal ing sukan 'kanggo njaga lisensi game.' Concluding kontrak: Salaka Warisan kang pakaryan babagan penyimpanan file nyatakake noto karo unnamed rowange nggantosi 'lengkap lan final utang kabeh claims lan hak-hak' disambungake menyang sawijining sadurungé alliance lan uga bakal ndherek kabeh transfer sawijining 'game aset' nang Phoenix International Klub kanggo pemilik saka properti apa cara paling apik kanggo njaluk tesco delivery slot. Lingering defisit: pakaryan babagan penyimpanan file saka Hong Kong-kantor pusaté operator diterangno sing jumlah rugi, kang iku kanggo nampa liwat rong kapisah installments, nggantosi kira-kira rong taun' worth saka pangentukan sadurunge interest, tax, depreciation lan amortization wis samesthine kanggo nggawe saka ajang ing Vietnam. Nanging, grup ngumumaké yen iku isih ngarepake kanggo buku lan watara $1.2 yuta shortfall ing menehi hasil amarga sawetara $6.5 yuta ing losses digandhengake karo anyar mati ana casino cedhak jarum ca. Senadyan iki, pakaryan babagan penyimpanan file disahaké sing pracaya rugi menehi hasil dadi 'umume sarujuk gadhah gati kanggo kabeh kahanan' lan sing iku saiki niat kanggo 'mandek operasi ing Vietnam.' Wujud mati: Miturut ana laporan saka GGRAsia, casino nang Phoenix International Klub wis nyumbang kanggo bab 45% saka Salaka Warisan Group Limited kang unaudited bathi taunan senajan tenan wis ngandika wis dicethakaké ana ing januari operasi iki wis bubar wis performing 'ing ngisor iki budget pangarepan.' Nepalin expansion: Diadegaké ing taun 2003, Salaka Warisan kabuka sawijining Macan Palace Resor Bhairahawa casino resort sethitik liwat taun kepungkur lan salajengipun tanggung jawab kanggo game operasi ing Millionaire kang Klub lan Casino nang Kathmandu kang Shangri La Hotel lan Resor ana casino cedhak nashville indiana. Iku tambahan wus sawetara taun sabanjuré bakal ndeleng iku luwih tuwuh sawijining ngarsane ing Nepal liwat construction saka sawijining gambling-loropaken Macan Palace Resor Jhapa ing 18.4-hektar bingkisan saka tanah ing äußerste südöstliche sudhut Himalaya bangsa. ana casino cedhak nashville.