udged ing setengah-taun basis, GGR ing Okada Manila (digambarke) tindak munggah 44.7 persen ing enem sasi kanggo 30 juni, kanggo saklawasé PHP17.66 milyar, saka rada luwih saka PHP12.20 milyar ing sadurungé taun wektu.irst-setengah 2019 VIP rolling chip volume ing Okada Manila – kapisah langkah kanggo game kinerja dibandhingake kanggo GGR – tindak munggah 31.3 persen, kanggo saklawasé PHP264.09 milyar, dibandhingake kanggo 201.20 milyar ing separo pisanan 2018 ana casino cedhak nashville tn. ut ing asil dandan paling gedhe ana ing-massa pasar game tabel GGR, kang wungu 58 persen taun-taun kanggo PHP787 yuta saka PHP498 yuta.aming mesin revenue kanggo periode iki PHP813 yuta, munggah 26,8 persen ing PHP641 yuta saka juni 2018. pemugaran dhukun paling apik ing slot pvp.