Hacienda iki dibangun ing situs saka Emas Serangan Casino, kang numpes dening geni ing taun 1998 apa kang paling apik casino ing detroit. Nanging, bisnis teka ing geni saka saingan taverne operator lan Nevada Resor Association ing pungkasan taun 2010 apa kang paling apik casino near me. Papanipun Hoover Bendungan, bebarengan karo prahu ing Lake Mead, lan hiking lingkungan federal park bantala, nyedhiyani hiburan sing kita ngarep-arep kanggo kalebu ing tamu kita kurban." Estey digawe Dotty model bisnis ing Oregon lan nggawa konsep kanggo Nevada ing taun 1995 apa kang paling apik casino ing louisiana. Menehi hasil dadi umum minggu kepungkur nalika Tebing Kutha Review kacarita ing sawijining website sing karyawan Hacienda padha marang saka advertisement, lan sing padha bakal duwe kanggo reapply kanggo posisi sing. gargoyles paling apik ing slot osrs. Situs iki ing 11-hektar situs, lan pihak sing nduweni uga kontrol 21 hektar tengen dalan. Jeneng hotel-casino kabuka 17 sasi mengko. Hacienda 2 ½ mil saka Kutha Tebing, kang ora ngidini game ing sawijining kutha watesan gare de casino lacroix laval.
Ing taun 2011, Nevada Game Komisi dibenakake peraturan governing warung, mrintahake Dotty lan padha cilik bisnis karo game kanggo duwe sangang-jog bar, 2,000 kothak kaki saka papan umum lan pawon operasi ing paling setengah wektu ing bisnis mbukak. Clark County berlaku owah-owahan ing taverne hukum kanggo mesthekake yen game iku penting bagéan saka model bisnis, minangka gantos kanggo kang tombol sumber saka bathi. Rega dodolan iki ora dibeberke dening Lakeview Co., kang ngandika Hacienda karyawan padha marang properti lan lingkungan tanah wis didol kanggo Nevada Layanan Restaurant Inc., kang ndarbeni Dotty account.