Ngandika saka Raven mlaku bali, pembangunan anyar saka altercation karo kang pacangan, wis dicet luwih serius gambar menyang rincian sing perang, kang klebu dawane saka Beras nyeret lan semaput Janay Palmer metu saka ondho mlaku ing Revel ing Atlantic City sadurunge ngeculake dheweke kanggo lemah kaya piece saka trash doubleu casino kripik free bonus penagih. Sayange, bangga kang digawa kanggo negara sak sing Olimpiade ora ing lengkap tampilan bubar nalika piyambakipun tindak nggoleki kanggo papat-taun lawas putra, Jagger, barefoot lan shirtless ing latar hotel. "Temenan aku isin nanging tremendously ngucapke matur nuwun kanggo Makutha kanggo profesionalisme lan poise." Troubling, yen ora wekasanipun nyenengake, ordeal pungkasanipun teka menyang pungkasan seneng sawise Jagger iki ketemu dening Makutha Keamanan ing casino komplek, nanging kabeh sing kedaden sawise Grant frantically nggolèki kang ilang boy ing apa-apa luwih saka boxers lan loncat karo muter awak-flops doubleu casino kripik free lan giliran. Nalika iya ngomong sing piyambakipun nahan paukuman ing Beras nganti tim ngumpulake informasi luwih lengkap bab kedadean, kang uga digawe iku cetha yen video saka Beras nyeret Palmer metu saka casino "ora katon apik". Ing paling episode iki bakal dadi apa-apa luwih saka wadhi blip ing resume kang, soko sing kita sayangé ora bisa ngomong padha kanggo beleaguered Ray Beras.

Saiki, liyane dhuwur-profil atlet wis digawe kabar kanggo shirtless perantauan sak Crown casino ing Melbourne, Australia, kabeh amarga dhèwèké lunga nggoleki kanggo papat-taun lawas putra nilai bali saka slot qt5. "Sayange, kula adventurous putra mutusaké kanggo pindhah perantauan ing jam awal lan nalika aku katutup wong ilang, aku lunga ing hasty nguber," Hackett marang Herald Srengenge. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre bali kanggo planet loot slot mesin.
Kabèh episode wis ngiwa Beras kang juragan, ing Baltimore Raven, ing cantik nyenyet predicament, soko general manager Ozzie Newsome ngakeni Associated Press nalika piyambakipun tak angin lan weruh video reuters casino utawa pasar simpenan.