Panyedhiya Playtech wis angsal poker affiliate website PokerStrategy.com papak city casino & restaurant gilroy ca. €38.3 m (£33m) menehi hasil kanggo Etruvian-diduweni situs iki dirancang kanggo ngiyataken panuku kang posisi ing online poker sektor nalika nyediakake masyarakat basis model kanggo pamuter disualekno, soko tenan pangarep-arep bakal dadi atraktif kanggo loro sosial lan nyata-dhuwit pemain ing ana lan rauh kanggo bakal diatur pasar gareth james mtt poker sekolah. PokerStrategy.com CEO Damian Sokol lan COO Pavel Stehno bakal tetep ing peran sing, nalika situs co-pendiri Dominik Kofert lan Enrique Guzmán bakal tetep ing minangka konsultan kali casino poker kamar nomer.

A PokerStrategy.com statement ngandika situs bakal "tetep dhasar padha lan njaga sawijining kamardikan ing pasar" kali casino poker kamar promosi. A Playtech statement ngandika tenan pracaya sing "diwenehi kombinasi saka biaya lan revenue sinergi, disualekno wis pangentukan nambahi". kali casino poker kamar pittsburgh pa.