Westgate bakal njupuk wagers munggah kanggo $1,000 ing mangsa menang total carane njaluk luwih kripik ing zynga poker. Ing SuperBook kang diwenehake rintangan saka tim nggawe postseason punika 99.9 persen.
Minangka kanggo Warriors, Greenberg ngandika wis "ora ana cara saka ngiro-iro cara kang kanggo pindhah ing." Kacathet liyane tim kalebu San Antonio Spurs (54.5), Oklahoma City Thunder (51.5), lan Minnesota Timberwolves (48.5). Perdagangan holdup ngubengi kesehatan saka Yesaya Thomas carane kanggo njaluk liyane dhuwit recehan ing monopoli slot. Cleveland bakal wus awon tim sepisan maneh Brooklyn Nets, kang SuperBook wis ing 27.5 menang carane njaluk luwih zynga poker kripik.
Golden State Warriors menang 67 game biasa mangsa pungkasan taun lan sing kapindho NBA judhul ing telung taun carane kanggo mbukak kunci slot hoi4. Kanggo wong-wong sing kaya kanggo nang ing uga, lofty ganjaran iku duweke dhewe kudu neraka beku liwat. SuperBook Assistant Manager Jeff Sherman ngandhani ESPN sing rega dhuwur "tau diselehake ing favorit kanggo nggawe tambahan." Ing 1-1000, $100 nang ing Golden State nggawe tambahan bakal bali 10 sen carane kanggo mbukak kunci slot ati saka wesi 4.
Cleveland kang tim medical kabaripun ora kaya asil saka Thomas' fisik, lan sing ngangap babagan recovery saka star hip.